Ziua Porților Deschise la Grădinița Miniterra Herăstrău 2024

Dragi părinți,

Cu bucurie vă invităm să descoperiți Grădinița Miniterra Herăstrău, situată pe strada Nisipari, nr. 20, Sector 1, București, în cadrul Zilei Porților Deschise! 🌟🤩💖

📅 Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm pe data de 15 iunie, între orele 9:30 și 13:00, pentru a petrece împreună o dimineață frumoasă și interesantă!

La eveniment, veți avea ocazia să explorați activitățile noastre, conturate pentru a întâmpina nevoia de explorare și a cultiva curiozitatea copiilor!

1️⃣ Cand voi fi mare, aș vrea să devin… : Copiii vor avea ocazia să încerce diverse roluri, explorând meserii precum pompier, medic sau aviator. Ne vom imagina împreună dialoguri și situații concrete într-un mod creativ și interactiv.

2️⃣ Sensory Play : Descoperim texturi, culori și mirosuri! Copiii vor avea la dispoziție materiale naturale și obiecte senzoriale pentru a-și dezvolta simțurile prin joc. Instalațiile muzicale sau aleea senzorială îi vor aștepta pe cei mai mici exploratori!

3️⃣ Joaca în aer liber : În curtea generoasă a grădiniței, copiii vor avea parte de contexte de învățare ofertante, grădinărind și descoperind minunile naturii.

„Natura este cel mai bun profesor al copilului.”
Maria Montessori

Vom încheia călătoria noastră în lumea Miniterra cu o căutare de comori, prilej binevenit pentru a ne familiariza cu spațiul amenajat cu multă dăruire!

De asemenea, vă așteaptă și un bufet delicios pentru a savura gustări sănătoase, pregătite în bucătăria proprie, în timp ce vă bucurați de atmosfera prietenoasă a Grădiniței Miniterra Herăstrău.

Evenimentul se adresează familiilor care au copii de Grupa Baby (1.10 ani – 3 ani).

Totodată, sunt bineveniți și părinții care au copii mai mari și doresc să afle mai multe despre abordarea și viziunea noastră.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, ne puteți contacta la numărul de telefon 0730 170 389 sau pe www.gradinita-miniterra.ro.

Vă așteptăm cu drag să ne întâlnim și să petrecem împreună o zi minunată la Grădinița Miniterra Herăstrău! 🌿🧒🎨

Când?…
15 iunie 2024, între orele 9:30 și 13:00

Au mai rămas…

2024/06/15 09:30:00

Unde?…
Strada Nisipari, nr. 20, Sector 1, București

Înscrie-te la Ziua Porților Deschise la Grădinița Miniterra Herăstrău, în data de 15 iunie 2024, între orele 9:30 și 13:00

    Completați formularul de mai jos pentru a participa la Ziua Porților Deschise la Grădinița Miniterra Herăstrău 2024. Vă vom contacta ulterior pentru stabilirea tuturor detaliilor. Vă mulțumim!

    , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
    Meniu